A QUIET FORENOON

3-IMGP0434-2019-B&W-The house corner-JPG

     En lugn förmiddag i city eller lugnet före stormen inför kommande helg. Att gå omkring på gatorna och känna lugnet är en speciell känsla som dyker upp ibland.                Det är fredag och många ser fram emot helgen med allt vad den bjuder på.

Untitled-6om

Visste ni att fredag är en veckodag som i Norden är, enligt vissa forskare, uppkallad efter den fornnordiska guden Odens hustru Frigg. Andra forskare menar dock att den uppkallats efter gudinnan Freja, som eventuellt var samma gudinna som Frigg. Oavsett vilket ha en trevlig fredag och helg ///// Rggus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s