THE URBAN PLANK FP

 

 

Planket mot Folkets Park och Parkeringshuset Anna är en graffitivägg i ständig förvandling.                                                                                                                                            I Malmö finns två lagliga väggar för graffiti. Den på parkeringshuset Anna i centrum och planket längs Parkgatan intill Folkets park. De här fria väggarna är en konstform som ständigt förändras, någon kommer och målar, när det är klart, målas det nästan över direkt av någon annan. Den fria graffiti konsten.                                                                          Väggen på parkeringshuset Anna har varit laglig graffitivägg sedan 1979. Väggen vid Folkets Park har det målats på länge men blev tillåtet 2013.                                                    Det finns en väldigt öppen attityd för gatukonst i Malmö.  Folk kommer till Malmö från  andra städer bara för att få måla graffiti. Även kända konst artister från andra håll i världen. Attityden hos människor har blivit mycket mer öppen och det är ganska lätt att få tillstånd att måla på olika ställen ///// Rggus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s