NEW DAY NEW WEEK

IMGP0179-Ny bro-JPG

Det har varit en riktigt härlig helg med riktigt nice väder,det sista jag tänkte på i söndags kväll när det var dags att sova var! Nu skall jag sova, sen skall jag vakna och då är det en ny dag och en helt ny vecka. Och vad gör man med en helt ny vecka, något bra hoppas jag. Man zoomar in måndagen långsamt och ser vad som bjuds, och tar en dag i sänder. Själv skall jag fortsätta att dokumentera den urbana stadsmiljön, bl.a. Det är som att gå över en bro, hur ser det ut i slutet av bron ”veckan”. Det vet man aldrig förrän man är i slutet av bron vs veckan. Ha nu en bra vecka, och gör den till en bra vecka, ta hand om er  ///// Rggus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s