THE RELAXING TIME

Den avkopplande tiden är viktig för oss människor, med bra väder och platser som är perfekta för detta. I dessa stressiga tider med ett samhälle som rusar på i raketfart. Och för att motverka detta letar vi upp oaser där vi kan relaxa och ta hand om oss och andra. Men med ett stort MEN, det är vi själva som orsakar den vardagliga stressen, inte tiden i sig själv, eller vårt samhälle. Så ta det lugnt där ute gott folk, och ha en trevlig och skön helg ///// Rggus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s