ART ATTACKS

IMGP0426-2019-Industri art-JPG

Konst i det offentliga rummet får ofta föra en hård kamp om det visuella utrymmet med det urbana rummets alla rop på uppmärksamhet. Det är inte konstigt att många konstnärer tar i från tårna för att komma upp i format för att verkligen synas. Stora konstverk i ”vanliga” material brukar begränsas i sina dimensioner av själva tyngden. Så kallade ART ATTACKS.                                                                                                                   Det är svårt att inte le åt denna enkla lättköpta konstart i vårt moderna samhälle, som tar över. Denna nutidens okända intervention i vår gamla vanliga och historiskt tillrättalagda stadsmiljö.                                                                                                                Samhällets vakande ögon är en tydlig och såväl allvarlig som humoristisk påminnelse i det moderna samhällets konstform ///// Rggus

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s