SQUARE MINGLE

IMGP0929-2019-Festival mingel-JPG

Att träffas på torget, i det här tillfället på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Att sitta ner och umgås med familj, vänner och bekantar, eller helt enkelt bara prata med en med människa. Eller bara sitta ner och njuta ihop med andra människor. Ett vanligt beteende vid torg, eller som här Malmö Festivalen. Bara sitta ner och titta på andra människor som går förbi. Man behöver inte stressa runt, utan bara sitta ner och ta det lugnt, ha en bra fortsättning på helgen //// Rggus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s