URBAN STREET ART / SELFIE

IMGP0429-2019-Self art-JPG

Tycker du att det är svårt att ta en selfie eller blir du inte nöjd med resultatet? Då har du klickat in dig på rätt sida. Du är inte ensam, dagens mobiler och kameror blir mer och mer avanserade just när det gäller selfies, många tycker det är både svårt och lite onödig teknik att lägga pengar på.                                                                                                                  Men först reder vi ut begreppet selfie, vad är egentligen en selfie? En selfie är ett självporträtt fotograferad av dig själv med en mobil eller kamera. det finns flera sätt att ta en selfie, det populäraste sättet är med en mobil. Så vänd på mobilen mot dig själv och ta en bild på dig själv, lycka till.                                                                                                          Man kan också måla ett självporträtt på ett plank med spray färg, det blev riktigt bra om jag får säga det själv.                                                                                                                              Låter det lockande med selfies, få en bättre förbättringspotensial, starta mobilen och…….. Ha en bra fortsättning på helgen //// Rggus

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s